Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Simte-te Ca Si Acasa!

Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Inchiriere apartament de lux regim hotelier

0 stars: 0.00 din 0 pareri

150 lei Lei
Out Of stock
Localitatea
Oradea
Categorie cazare
5 stele
Descriere
Oferim spre Inchiriere in Regim Hotelier Apartament de Lux cu 2 Camere in Oradea

Apartamentul cu 2 camere este compus din living ( canapea extensibila ), dormitor, bucatarie ( complet utilata, electocasnice, fier de calcat, filtru de cafea, uscator de par, masina de spalat etc.), baie cu dus si balcon.

Apartamentul dispune de o parcare privata gratuita, monitorizata cu camere video.

Apartamentul este situat in Oradea in cartierul Nufarul Plaza ( blocul cu balcoane colorate ) la 5 min de Lotus Mall, Baile Felix, Nimfea Aqua Park si 10 min de Aeroportul Oradea.

In apropierea locatiei gasiti Piata Agroalimentara, Supermarket Penny, farmacii, benzinaria Lukoil, Autogara, etc.

Despre Adisimo Rental Oradea

Compania noastra dispune de apartamente de lux in regim hotelier in Oradea, cu servicii excelente de inchirieri pe termen scurt si lung.
Cauti cazare in regim hotelier in Oradea? Daca te afli pe site-ul regim-hotelier-oradea.ro, inseamna ca ai gasit deja solutia pentru sejurul tau in Oradea / Baile Felix.

Adisimo Rental te ajuta sa alegi locul potrivit de cazare. Bucura-te de avantajele inchirierii de apartamente in regim hotelier la preturi neasteptat de convenabile, servicii create si indreptate in mod exclusiv dumneavostra, clientului nostru. Oferta noastra de apartamente in regim hotelier reprezinta o oportunitate de cazare ieftina in raport cu oferta de hoteluri si pensiuni din Oradea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura